ALUMNES D’EDUCACIÓ SOCIAL UV

Per trencar el silenci i fer públic l’assetjament sexual d’un professor. Violència moltes vegades oculta a la Universitat donat el gran poder corporatiu del professorat.
Lliura el premi: Julia Sevilla. Professora Honoraria de la Universitat de València.

CONCHA MARTINEZ

Activista feminista, creadora i gestora de la web Agenda Feminista. Les seues cròniques i fotos són un testimoni viu de la lluita feminista. Ferma defensora de l’ecofeminisme, presideix l’Associació VLand Solaris.
Lliura el premi: Marcela Jabbaz. Sociòloga, professora de Sociologia de la Universitat de València.

CHARO ALTABLE

Experta en Pedagogia Terapèutica i Coeducació. Per la seua constant reivindicació d’incloure l’educació afectivo-sexual en el currículum escolar, imprescindible per transformar en igualitàries les relacions entre dones i homes.
Lliura el premi: Julia Ruiz. Periodista. Experta en temes d’Igualtat.

ALTAMIRA GONZALO

Advocada, Feminista i socialista, vicepresidenta de la Asociación de Mujeres Juristas Themis. Especialitzada en Dret de Família, Per denunciar les trampes patriarcals del SAP, del Coordinador parental i de la custòdia compartida imposada.
Lliura el premi: Teresa Blat. Secretaria General de la Federación de Mujeres Progresistas.

AMELIA VALCARCEL

Filòsofa, escriptora i una de les màximes exponents del feminisme de la igualtat. La seua amplia i polifacètica trajectòria curricular, l’ha portat a configurar-se com una de les dones més representatives de l’ideari feminista i progressista al nostre país.
Lliura el premi: Mavi Mestre. Rectora de la Universitat de València.

Descarga el programa